POLITICĂ PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN MAGAZINUL ONLINE www.smartequip.ro

Ne-ai acordat încredere, navigând și făcând cumpărături în magazinul nostru online și îți mulțumim pentru asta. SMART TECHEQUIP S.R.L. te asigură că va prelucra datele tale în mod onest, transparent și informat, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Acesta este motivul pentru care am decis să te informăm prin această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) referitor la:

-Cine suntem?

-Ce sunt datele personale?

-Ce date prelucrăm despre tine?

-În ce mod colectăm și prelucrăm datele tale?

-Cat timp păstrăm datele tale?

-Cu cine împărtășim datele tale?

-Când transferăm datele tale în afara spațiului Uniunii Europene sau SEE?

-Ce măsuri de securitate asigurăm pentru protecția datelor tale?

-Care sunt drepturile și opțiunile tale în privința datelor pe care le prelucrăm?

 

Aceeași abordare o vom avea de fiecare dată când ne vizitați sau vă faceți cumpărăturile în www.smartequip.ro

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor poate fi modificată sau actualizată oricând de către SMART TECHEQUIP S.R.L., atunci când considerăm că survin anumite modificări în activitățile prin care prelucrăm datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.smartequip.ro, orice astfel de modificări și vă vom informa în mod corespunzător prin e-mail.

CINE SUNTEM?

SMART TECHEQUIP S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J10/35/2018, având cod unic de înregistrare fiscală 38677049 („SMART TECHEQUIP S.R.L” sau „Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinului Online, produse .

Ne puteți contacta oricând la:

Adresa Sediului Social: com Manzalesti nr 279, Manzalesti, Buzau,

Telefon: 0738681087

Email: infodatepersonale@smartequip.ro

SMART TECHEQUIP S.R.L. a numit un Responsabil cu Protecția Datelor Personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care SMART TECHEQUIP S.R.L. prelucrează datele tale sau drepturile tale, ne poți contacta la adresa de e-mail dedicată infodatepersonale@smartequip.rosau la adresa poștală com Manzalesti nr 279, Manzalesti, Buzau,România.

CE DATE PRELUCRĂM DESPRE TINE?

Ce sunt datele personale?

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile tale la cumpărături, IP-ul computerului tău), dar asociate cu persoana ta, ne ajută să te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Politica SMART TECHEQUIP S.R.L. este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine:

-Nume și prenume;

-Adresă de e-mail;

-Numărul de telefon;

-Geo-localizarea generală a dispozitivului de pe care navighezi/te autentici în contul de client;

-Informații despre produsele și serviciile achiziționate;

-Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma Magazinului Online;

-Interese și preferințe legate de produsele din Magazinul Online.

Mai exact, în tabelul de mai jos am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la tine, care rezultă din interacțiunea cu tine și pe care noi sau parteneri noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate sau pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate, atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online sau atunci când utilizezi diverse dispozitive (computer, tabletă ori telefon mobil).

Datele minorilor.

SMART TECHEQUIP S.R.L. nu permite prelucrarea datelor personale ale clienţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

În procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii în Magazinul Online, clienţii trebuie să confirme faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE TALE?

SMART TECHEQUIP S.R.L. colectează și prelucrează datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci și livrarea produselor pe care ți le dorești, îmbunătățirea experiențelor tale în Magazinul Online, oferirea de asistență și suport atunci când utilizezi Magazinul Online/ contul de client, sau pentru a-ți crea un profil de client în vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat în tabelul de mai jos modul în care prelucrăm datele tale, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele tale.

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale? Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm? Care este temeiul juridic al prelucrării datelor?

Date pe care ni le furnizați direct
Crearea contului tău de client

Îți putem crea un cont de client pe Magazinul Online doar dacă ne oferi obligatoriu următoarele date personale, fie (a) în procesul de solicitare de către tine a deschiderii unui cont de client nou, fie (b) urmare a plasării unei comenzi, pentru prima dată, în Magazinul Online (iar noi, cu această ocazie, îți activăm un cont de client pentru a putea onora comanda ta):

·nume, prenume;

·e-mail, și

·număr de telefon

Logarea în contul de client
Efectuarea de cumpărături în Magazinul Online Poți efectua cumpărături doar dacă ai activat un cont de client, plasezi unele produse în coșul de cumpărături iar ulterior lansezi o comandă , după ce accepți în prealabil Termenii și Condițiile Magazinului Online.

– De fiecare dată când lansezi o comandă vom colecta și prelucra următoarele date:

onume și prenume;

oadresă de livrare;

onumăr de telefon.

– Când confirmăm comanda ta, sau te anunțăm că produsele au ajuns în punctele de preluare vom prelucra:

– numărul de telefon și după caz adresa de e-mail

pentru a te informa cu privire la situația comenzii/livrării tale.

Executarea contractului

Pentru a-ți putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicată/ preda produsele în punctele de ridicare, a ne executa obligațiile de garanție asociate produselor, sau, după caz, a face un retur de produse.

Plata cumpărăturilor/ restituirea plății în caz de retur de produs/ anulare comandă

Detaliile cardului pe care îl folosești pentru plata 3D Secure a cumpărăturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de către noi, ci doar de către entitatea de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl folosești pentru plata online.

 

[3D Secure înseamnă o măsură de siguranță care presupune redirecționarea clientului în momentul efectuării plății pe o pagina securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)].

SMART TECHEQUIP S.R.L. prelucrează doar următoarele date pe care le trimite către partenerul de autorizare a plăților/ tranzacțiilor online:

onume, prenume;

oID comandă;

odata inițierii tranzacției, data finalizării;

oID tranzacției;

osituație plată (plată efectuată/ neefectuată);

osuma tranzacționată (după caz).

 

– În cazul unor retururi/ anulării comenzii colectăm și prelucrăm:

oIBAN-ul și banca la care ai deschis contul bancar,

pentru a-ți restitui banii plăți pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

Executarea contractului

Pentru a asigura suportul necesar procesării de către partenerii noștri autorizați să intermedieze plata produselor comandate de tine.

Livrarea produselor către tine – Îți livrăm produsele la adresa indicată, prin curierii noștri, cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor:

onume, prenume;

oadresa de livrare;

otelefon;

ovaloarea sumei plătibilă cu ramburs (după caz).

 

 

Executarea contractului

Îndeplinirea obligațiilor noastre legate de gestionarea și livrareaproduselor către client în condițiile și timpii agreați.

Asistență și suport clienți – Pentru a-ți putea asigura suportul cu privire la contul tău de client / comenzile pe care le lansezi în Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea:

onumelui și prenumelui;

oadresei de e-mail și numărului tău de telefon;

oID-ul comenzii

– Aceleași date le vom prelucra și în vederea soluționării reclamațiilor tale.

Executarea contractului

Îndeplinirea responsabilităților/ activităților noastre în perioada de executare a contractului

Acțiuni de loialitate ……………. acordă și alocă diverse reduceri și beneficii aferente acțiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, etc.). Executarea contractului

În scopul realizării acțiunilor noastre de loialitate și oferirea reducerilor comerciale în relația cu tine

Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole Pentru concursurile online derulate pe site-ul …………… colectăm adresa ta de e-mail. Mai organizăm concursuri pe pagina oficială de Facebook a……………………, unde colectăm, în funcție de campanie, următoarele date necesare participării tale la concurs, respectiv, pentru validarea câștigătorilor prin random.org:

onume și prenume;

oadresa de e-mail, sau;

onumăr telefon.

Dacă ești câștigător, vom menționa numele și prenumele tău pe pagina oficială Facebook a SMART TECHEQUIP S.R.L. sau pe site-ul nostru www.smartequip.ro

Consimțământ

În scopul participării tale la concursurile organizate deSMART TECHEQUIP S.R.L. și acordării premiilor respective

Date pe care le colectăm automat
Crearea de profiluri de client în scop de marketing direct

Navigarea online

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului